Pre svega zašto kupovati rasvetu kod nas ?

Potrudićemo se da Vam ponudimo neverovatne cene rasvetnih tela, kako sa akcijskih ponuda tako i putem kataloga vodećih evropskih brendova. Ukoliko imate nedoumice i pitanja u vezi bilo čega, kontaktirajte nas i mi ćemo Vam rado pomoći. Višegodišnje iskustvo u prodaji i ugradnji rasvete ćemo sa zadovoljstvom podeliti sa Vama i pomoći Vam da pronadjete idealno rešenje Vašeg rasvetnog tela. Sve artikle koje budete kupili kod nas ćemo u najkraćem mogućem roku, sigurno i uz minimalne troškove brze pošte isporučiti na Vašu adresu. Bićete sigurno zadovoljni kako cenom i uslugom, tako i kvalitetom rasvete. Samo u našoj internet prodavnici artikli imaju i više  sličica "uživo" i  potrudićemo se da takvih artikala bude što više.

Kako kupiti rasvetu ?

Vrlo jednostavan postupak kupovine uz registraciju ili kao gost !!!
Po prijemu porudžbine istu ćemo jako brzo obraditi i javiti se mailom ili telefonom. Tom prilokom ćemo definisati i tačan trošak dostave prema težini i gabaritu artikala u paketu kao i okvirno vreme uručenja pošiljke. U zavisnosti od odabranog načina plaćanja ćemo poslati potrebne podatke za uplatu ili Vam poslati pošiljku pouzećem. Po slanju paketa obavezno javljamo mailom, sms-om ili pozivom da je paket určen dostavnoj službi i da možete uskoro da ga očekujete na Vašoj adresi.

Važne napomene i bliža objašnjenja


Tifani rasveta se takođe šalje sa opcijom uplate pre slanja. Svi artikli su u odličnoj stiropor ambalaži i 100% sigurni za transport ( nijedan lom za 12 godina koliko ih radimo ).

VAŽNO : Kupci koji ne žele da se registruju, mogu poručiti rasvetu kao gosti i pozvati telefonom ili se javiti mailom ili kontakt formom sa naše platforme !

Rasveta Kandela garantuje za sadržaj i ispravnost robe iz pošiljke na izlazu iz magacina.
Tokom transporta kurirska služba garantuje za ispravnost pošiljke. Kada roba stigne, pre svega vizuelno proveriti kutiju da nije otvorena ili bilo kako oštećena. U slučaju da je sadržaj umanjem ili oštećen imate rok od 24h da prijavite oštećenje pošiljke nama i obavezno dostavnoj kurirskoj službi koja je dužna da sačini zapisnik o oštećenju pošiljke.

Prodavnica rasvete Kandela nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Rasveta Kandela ulaže sve svoje resurse da cene na sajtu održava ažurnim, ipak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave.

Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

RASVETA KANDELA